Üdvözöljük a Weboldalunkon !

A Gordiusz Kft-t 1991-ben alapította Dabas Város Polgármesteri Hivatala.
A Társaság létrehozásának célja, hogy az országos rendelettel megszüntetésre került korábbi Építőipari Költségvetési Üzem tevékenységét és feladatait tovább folytassa. A Kft. apportként megkapta a megszüntetett költségvetési üzem gépparkját, az irodaházat és telephelyet bérelte a tulajdonos Önkormányzattól. A jól képzett, gyakorlott szakembereket a Kft. mint munkáltató foglalkoztatta tovább.

A Gordiusz Kft. fő tevékenysége az út-, magas-, mély- és közműépítés, építőipari tervezés és betongyártás. Ezek közül is, az út- és közműépítési munkák képviselik a legnagyobb arányt árbevételünkben, melyeket elsősorban közbeszerzési pályázatokon nyertünk.

Társaságunk átlag 11 fővel dolgozik, melyből 7 fő fizikai munkás, 2 fő a vezetésben, műszaki irányításban, 2 fő az adminisztratív munkában tevékenykedik. Ezen kívül állandó külsős szakemberek segítik tevékenységüket, mint pl.: könyvelő-adótanácsadó, jogtanácsos, munkavédelmi szakember, betontechnológus, szakmérnökök stb. Társaságunk 2 fő felelős műszaki vezetővel rendelkezik. A műszaki-, technikai felkészültség mellett, a kimagasló színvonal elérése érdekében munkatársainkat folyamatosan képezzük. A fogyasztó-orientáltság mellett, számunkra munkatársaink önmegvalósítása és megelégedettsége is rendkívül fontos.

A kivitelezési munkák elvégzéséhez több saját tulajdonú nagyteljesítményű speciális munkagéppel, több áru- és személyszállító gépjárművel, valamint kisgépekkel rendelkezünk.

Gépparkunkat szintén folyamatosan fejlesztjük. Társaságunk 2002-ben a Széchenyi terv keretében 2 db JCB 4 CX típusú kotró-rakodó géppel bővíthette munkagép állományát.

Kft-énk tevékenységét és nagyságát jól érzékelteti, például, hogy 2002. évi árbevételünk meghaladta a 627 millió, 2003. évi árbevételünk pedig a 384 millió forintot, s a társaság jegyzett tőkéje több mint a 30 millió Ft.

A Gordiusz Kft. biztos háttérrel rendelkező, tőke-erős, fizetés-és hitelképes vállalat .